isadora

IsaDora lanserar i dagarna Grand Volume Lash Styler mascara som ska separera, förlänga och ge fransarna supervolym. Förutom att vara kladdfri ska den även vara fukt-tålig och ha en lätt textur.

Förutom volymgivande formula bidrar den dubbelsidiga borsten till extra volym, ena sidan ”ögonlocksformad” för att fånga fransarna från roten, andra sidan korta och hårda strån för separation och enklare applicering av mascara på underfransarna.

Skärmavbild 2015-07-15 kl. 16.22.10

Hur snygg är inte promobilden?

Grand Volume Lash Styler mascara ska finnas ute till försäljning från och med v. 29 och har ett rekommenderat pris på 189 SEK. Jag som alltid är på jakt efter en bra mascara håller tummarna för att den här från IsaDora ska hålla måttet.

Vad tror ni om GVLSM, tror ni att den kan vara någonting? Hojta gärna till!

You May Also Like

2 comments

Reply

Den låter ju superbra, som vanligt i reklamen ;) Men man kan ju hoppas för det vore ju härligt om en budgetmascara kunde leverera lika bra som ens dyrare favoriter. Min Estee Lauder är den enda jag är helt nöjd med, men det vore härligt att ha ett billigare alternativ :)

Reply

Haha ja men det ska ju alltid så jäkla bra men ibland är det ju inte helt sant. Jag gillade den inte alls >.< Visst är det jobbigt med mascaror av den anledningen? Man letar tamigtusan alltid efter en bra i en vettig prisklass. Jag använder L'oréals Féline just nu och är faktiskt väldigt nöjd.Testat den?

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.