emiran_201403023560 emiran_201403023559För några veckor sedan kändes det helfel att prata om OPI’s höst/vinter-kollektion Venice men idag – mulet, grått och kallt ute – känns det plötsligt lite mer okej. Och kanske är det bra ändå, lacken kommer trots allt ut i Augusti och då kan det ju vara trevligt att ha kika lite närmre på dem trots att det är i tidigaste laget.

För att friska upp minnet lite består kollektionen av 12+3 nya lack, vilka samtliga är inspirerade av Italiens färgstarka kultur, lyxiga framtoning och svala elegans. Tre lack kommer bara finnas i limiterad utgåva och jag kommer nämna vilka dessa är nedan.

emiran_201403023561

A great opera-tunity, Worth a pretty Penne & it’s a piazza cake

emiran_201403023569-2

Tiramisu for two, Amore at the grand canal & Gimme a lido kiss

emiran_201403023570Be there in a prosecco, I cannoli wear OPI & Gelato on my mind

emiran_201403023568
Purple Palazzo Pants, O Suzi Moi & My Gondola or yours?

emiran_201403023565

St. Mark’s the Spot, Baroque…But Still Shopping! & Venice the Party? (Limited Edition)

Jag tycker  att det i helhet är en riktig tjusig kollektion. Det finns inte direkt något lack som jag ogillar, men som alltid faller inte min smak för nyanser som Worth a pretty Penne och It’s a piazza cake. Kanske säger jag något helt annat när lacket väl sitter på naglarna, men det lär tiden utvisa. Lacken är i alla fall swatchade med två tunna lager vardera på swatch-hjulet nedan.

emiran_201403023566

A great opera-tunity, It’s a piazza cake, Wort a pretty Penne, Tiramisu for two, Amore at the grand canal, Gimme a lido kiss, Be there in a prosecco, I cannoli wear OPI, Gelato on my mind, Purple palazzo pants, O Suzi Mio, My gondola or yours?, Venice the party?, Baroque… But still shopping! & St.Mark’s the Spot

Jag är svag för samtliga gelato-sorbet-pastell-nyanser och Venice the party? samt St. Mark’s The Spot vilka hör till LE-lacken (såklart!). Jag  blev förvånansvärt förtjust i Gimme a lido kiss, kolla glöden liksom! Vad tycker ni om lacken, känns det som att swatch-bilden ger lite mer att ta på eller behövs en genomgång av lacken separat?

OPI Fall/winter 2015 Venice Collection finns i butik från och med mitten av Augusti. Lacken har ett rekommenderat pris på 155 SEK och finns hos OPI’s ordinarie återförsäljare, samt välsorterade parfymerier.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.