emiran_201403023600

Ska jag vara ärlig har jag inte burit nagellack på över en månad. Det här fotades för jag vet inte hur länge sedan, i juni kanske? Det är rätt märkligt hur vi lägger tid på saker och sedan glöms det bort i brådrasket av något annat. Men nu så, nu tänkte jag att vi skulle kika på det lite närmre. Inte en dag försent liksom.

Turquoise är mitt favoritlack ur Metallix-kollektionen som släpptes tidigare i år. Grejen med de här lacken är att använda den silverfärgade basen först, och därefter toppa med det genomskinliga, färgade, topplacket. Två tunna lager räcker för att ge en jämn och härlig nyans, och formulan på både bas- och topp-lack är klanderfria.

emiran_201403023601

Turquoise ger ett grymt djup och en innerlig glöd som dessvärre inte syns lika bra på bild som det gör i verkligheten. Det jag vet och kan uttrycka i ord är att jag bar det i över en vecka, vilket säger rätt bra om vad jag tyckte om det.

Testade ni något av Metallix-lacken när de kom ut, vad tyckte ni i sådana fall?

L’oréal Paris Infallible Metallix Nailpolish finns i butik under begränsad tid. Har ett rekommenderat pris på 99 SEK

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.