emiran_201403023590

Häromveckan fick jag ett paket med Nivea’s nya sommar-produkter skickade till mig. Just då kändes det lite långt bort, men inför packningen till Kroatien hade de inte kunnat komma lägligare! Vad sägs som en Body lotion som masseras in redan i duschen? Eller ett härligt Lip Butter med doft av kakao?

I paketet medföljde även två produkter ur NIVEA SUN-sortimentet som kommer komma väl till hands i solen vid adriatiska havet. Finns det  egentligen något bättre ställe att testa dessa på?

emiran_201403023599 emiran_201403023592

Nivea In-shower Q10 Firming Body lotion är den första lotionen för fastare hud som aktiveras med varmt vatten. Huden känns smidigare och fastare och själva applikationen görs enkelt direkt i duschen. Produktens innovativa formula kombinerar hudens egen coenzym Q10 med mentol för en uppfräschande och effektiv kroppslotion som absorberas på djupet och ger en kylande känsla – perfekt efter en lång dag på stranden. Rek. pris 75 SEK/250 ml.

emiran_201403023593 emiran_201403023594

Nivea Sun Protect & Bronze Tan activating sun lotion har en lätt och vattenavvisande formula vars UVA/UVB-filter skyddar huden direkt efter applicering för en långvarig och vacker solbränna – helt utan brun-utan-sol. Rek. Pris för SPF 10 är 120 SEK/200 ml.

emiran_201403023595 emiran_201403023596Nivea Sun Protect & Bronze Tan activating protection oil (naaaaaaaamnet) är den första skyddande oljeformulan från Nivea Sun. Med den aktiva ingrediensen promelanin aktiveras hudens naturliga sätt att få färg, samtidigt som ett högeffektivt system av UVA/UVB-filter skyddar huden omedelbart efter applicering. Pumpflaskan är enkel att använda och den ljusa och lätta formulan är vattentålig och gör att huden känns silkeslen vid beröring – den perfekta lösningen för hälso- och skönhetsmedvetna soldyrkare! Finns som SPF 20 & SPF 30. Rek. pris för SPF 30 är 150 SEK/200 ml.

emiran_201403023597emiran_201403023598

Nivea Lip Butter Cocoa har en rik formula som innehåller sheasmör och mandelolja. Den verkar för att aktivera hudens egna vattenkanaler (aquaporiner) så att huden återfuktas i 12 timmar inifrån och ut. Cocoa kommer, tillsammans med sin säsongskompis Coconut, säljas under begränsad upplaga under sommaren. Rek. pris är 39 SEK.

 Har ni testat några av Niveas nyheter? Själv har jag rätt lite erfarenhet av Niveas produkter sedan tidigare. Jag blev direkt intresserad av deras nya Body Lotion som används i duschen, likaså solskydds-oljan i SPF 30. Även om jag inte direkt är något fan av peta-i-burk-läppgunk älskar jag nya doften cocoa och är lite nyfiken på hur kokos-varianten luktar, haha! Det enda jag inte riktigt föll för är solskydds-lotionen i SPF 10, kanske för att jag tycker att det är alldeles för lågt att smörja in sig med.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.