emiran_201403023588

2in1 Eye make-up remover från Maybelline New York är en tvåfasremover för expressrengöring av ögonmake-up, även vattenfast. Det beskrivs som en skonsam (ultra-sensitive till och med) och effektiv remover som lämnar huden ren och fri från den där flottiga känslan vissa removers kan ge.

Plastflaskan är en greppvänlig och behändig historia på 125 ml och har ett lagom stort doseringshål. Efter att ha skakat ihop skikten behövs det bara några dutt i bomullsrondellen för att få bort ex. ögonskuggan som försvinner i ett nafs. Du behöver arbeta lite mer för att få bort mascaran, men det är absolut inget gnugga-bort-dina-ögon-i-strid du behöver ta.

emiran_201403023589

  Sedan förra året har jag haft mer eller mindre konstanta problem med mina ögon, vilket gör att det är viktigt för mig att allt jag använder runt ögonen är skonsamt nog och att det inte torkar ut huden runt omkring dem. Med det i beaktande är jag väldigt nöjd, mina ögon har inte alls protesterat huden runt omkring dem känns inte alls så torr som jag har känt med andra produkter.

Huden känns rengjord och mjuk efteråt utan att strama eller kännas allt för flottig. Jag får en viss oljig känsla efter applicering, men den försvinner när jag använder mina kompletterande produkter. Helt non-greasy är den dock inte, vilket de flesta tvåfas-removers brukar ha som ”problem”.

För att vara en budget-remover tycker jag att den är helt okej. Kanske inte vad jag skulle välja alla dagar i veckan, då jag har mina favoriter sedan tidigare, men den är absolut ett bra komplement om du ev. inte har råd med favorit-removern för stunden. Har ni testat denna, vad tyckte ni i sådana fall?

Maybelline 2in1 eye make-up remover innehåller 125 ml och har ett rekommenderat pris på 49 SEK. Att produkten är skickad till mig i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme om produkten i fråga.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.