emiran_201403023618

Igår, typ tjugo minuter innan stan stängde, sprang jag omkring som en yr höna bland affärerna för att få tag på det sista som behövdes till packningen för avresan idag. Åhléns kändes som en säker plats för att hitta reseförpackningar och visst tusan fanns det en hel hög reseförpackningar där!

Jag grabbade tag i en liten necessär (55 SEK) innehållande spatel, pipett, två burkar och två små flaskor, ett tandborstfodral (20 SEK) och en liten sprayflaska (20 SEK). Förhoppningsvis är jag väl förberedd – eller inte alls – men jag slipper åtminstone ta med mig en extra weekend-bag bara för skönhetspryttlarna. Sådär. Nu har jag kanske lugnat resfebern en aning. Eller inte.

 Hur gör ni med er packning, får ni packångest (som jag) eller tar ni det med ro?

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.