Skärmavbild 2015-08-26 kl. 21.35.26

Igår tog jag och min genomförkylda näsa till Studio Lyko i galleria Linden och lät Natalie göra mitt hår höstfint! Jag vågade mig på en hellugg och Ombre den här gången men jag toppade bara längderna eftersom jag någonstans långt in hoppas på att de ska bli längre. Känner mig väldigt ovan med lugg – det var ett tag sen sist – men det kändes kul att göra någonting mer med håret den här gången. Nästa vecka händer det grejer och jag är så himla glad, så det känns kul med lite nytt!

You May Also Like

6 comments

Reply

Såååå snyggt. Önskar jag kunde ha lugg.

Reply

Alltså det här med lugg är ju dock ett helvete, haha. Jag gav upp min xD

Reply

Åh, vad fint!

Reply

Tack Camilla! <3

Reply

Det blev riktigt läckert, du är så flott <3

Reply

Smickrare där :D

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.