emiran_201403023663 emiran_201403023665 emiran_201403023662

Gelato my Mind är ett av de gelato (no shit sherlock!) -inspirerade lacken ur årets höstkollektion Venice från OPI. I flaskan ser det ut att vara en blekblå sällsam historia – kanske till och med lite åt det gröna hållet i vissa ljus – men på nageln onekligen mer åt turkos.

 Nyansmässigt är jag nöjdlite otippat för en höstkollektion kanske – men formulan har lite att lämna till det bättre. Första lagret gav mig slita-mig-i-håret-varning: det var aningen rinnigt och kladdade mest runt på nageln snarare än att snyggt lägga sig på plats. Andra lagret räddade upp det första och lämnade ytan helt ok jämn. Bäst blev resultatet med ett lager Seche Vite ovanpå.

OPI har ett rekommenderat pris på 155 SEK. Att produkten skickats till mig i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme i fråga.

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.