eyebrow

Bildkälla

Jag vill bara slå ett slag för Viva La Divas Eyebrow Fine Liner! Det är en penna med filtspets som är tänkt att använda för att fylla i glesa partier i brynen, eller för att få dem mer fylliga och jämna. Jag har använt mitt exemplar (som är så tummat så att all text & logga är borta) för att skapa nya strån i ”framkant” på mitt ena bryn som inte växer lika långt som på det andra. Nu ser brynen mer naturligt jämna ut än tidigare med min ”vanliga” bryn-rutin. Gillar!

 Tack Maria och Linda för tipset, jag är så nöjd över resultatet!

Viva La diva Eyebrow Fine Liner har ett rekommenderat pris på ca 79 SEK.  Jag köpte mitt ex. på Åhléns.

You May Also Like

4 comments

Reply

Faktumet att de ser tillräckligt askiga ut gör mig lycklig. Kanske testar en. :)

Reply

Jag gillar den verkligen! Har du hunnit kika något på den?

Reply

Jag har en penna jag fyller i med men som jag alltid tycker försvinner efter bara några timmar. Det är ett annat märke alltså. Tycker du att denna sitter bra?

Reply

Jag tycker att den sitter bra under dagen och klarar lätt en helt ”vanlig” arbetsdag på jobbet. Du kan väl kika på den i butik och testa hur den känns? Jag rekommenderar den i alla fall varmt, den fungerar kanon för mig .)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.