emiran_201403022631

Alltså herregud vad det kommer fram saker när man ska flytta! Som den här badbomben – Shoot for the Stars – från Lush. Jag fick den i ett pressutskick i julas någon gång och bloggade till och med lite kort om den, men uppenbarligen hände det inte mer än så. Hittade den här beskrivningen långt bak i arkivet:

”Måla de virvlande färgerna av en skymningshimmel i ditt badvatten med denna mångfärgade badbomb. Släpp ned den i ditt vatten och se den brusa runt i badkaret med färgspår efter sig. När den virvlande sfären stannat upp, njut av samma söta doft som i Honey I washed the kids och det lugnande midnattsblå vattnet.”

Skärmavbild 2015-09-13 kl. 22.16.00

 Det här är alltså i ett tidigt badkarsstadie, vattnet såg helskumt ut! Sedan blir det sakta midnattsblått och ut ur den där lilla bollen (okej då, rätt stora) kommer det ut enorma mängder glitter samtidigt som badrummet fylls med väldoftande ångor.  Jag roade mig ett bra tag med att bara sitta och kika på när den snurrade runt. Ja jag är trött av allt flyttpackande och rensande. Huvudet orkar inte riktigt med allt, så då passar ju lite väldoftande bad bra.

  Har ni några badbombsfavoriter från lush?

Lush Shoot for the stars hade ett rekommenderat pris på 55 sek och släpptes inför julens försäljning 2014 (fy skäms på mig för att jag inte testat den tidigare). Att produkten skickats till mig i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme i fråga.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.