emiran_201403023666emiran_201403023669

Perfect Moisture Lipstick kom i tre nya färger när IsaDora släppte sin Rock & Romance-kollektion för någon månad sedan. Jag är lite sen ute med swatches (mitt liv bor i flyttkartonger just nu) men ville ändå visa upp vad IsaDora valde att ackompanjera hösten med.

För att uppdatera er lite om höst-looken är den alltså inspirerad av romantisk barock och mörka, lite mer rockiga detaljer i nyanser av bärigt rött, murrigt gröna toner och med en hel del sotiga toner över lag. IsaDora bjöd på sammanlagt tre olika looker där dessa läppstift bar upp var och en av de olika färgkombinationerna.
emiran_201403023668

175 Cool Cashmere, 176 Bohemian Rose & 177 Dark Romance

I det här fallet tycker jag att Bohemian Rose trillar in över mållinjen först, tätt följt av Dark Romance. Jag hoppas att de inte blöder allt för mycket, för de här skulle jag kunna tänka mig att bära ofta. På jobbet blir det inte mycket till läppstift av, men jag försöker ha det när jag är hemma/på helger. Det är ju så läckert!

  Cool Cashmere har jag lite svårare för men det är nog mer för att jag mest ser sjuk ut i sådana ljusa toner. Vem skulle inte vilja kunna bära ett par riktigt läckra nude-läppar utan att se helt missanpassad ut? Räcker upp en hand!

  Vad tycker ni om höstens stift från IsaDora? jag har alltså INTE använt dem än, de finns nedpackade i någon av alla lådor som står i mitt sovrum. Det ska bli skönt att ha fått upp allting till nästa vecka någon gång, det här med att leva i lådor är ingenting att rekommendera…

IsaDora perfect Moisture Lipstick har ett rekommenderat pris på 129 SEK. Att produkten skickats till mig i recensionsyfte påverkar inte mitt omdöme om produkten i fråga.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.