emiran_201403023678emiran_201403023683Under sensommaren har jag testat IsaDoras nytillskott på mascarahimlen – Grand Volume Lash Styler Mascara. Med den ögonlocksformade borsten som ska fånga fransarna från roten, ska GVLSM separera, förlänga och maximera fransarnas volym utan att kladda.

emiran_201403023680 emiran_201403023681

 Den här mascaran föll mig inte alls i smaken. Den har verkligen varit en periodare. Vissa dagar har jag gillat den, fransarna har separerats fint, hållit sig långa under dagen osv. Men andra dagar, åh dessa andra dagar. Den är kletig, fransarna klibbar ihop och så får jag gå där med spindelben för att jag inte hann eller orkade separera dem. Sorry för det liksom. Och vad är det med den här borsten egentligen? Jag får den verkligen inte att fungera för mig.

  Nej, Grand Volume Lash Styler var ingenting för mig. Gillar ni den här mascaran, hur gör ni med den här märkliga ögonlocks-borsten? Är det bara jag som inte fattar? Tell me!

IsaDora Grand Volume Lash Styler Mascara har ett rekommenderat pris på 189 SEK och finns att köpa hos IsaDoras återförsäljare, bland annat Åhléns, Kicks, ICA MAXI, H&M, Lindex osv. Att produkten är skickad till mig i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme om saken.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.