emiran_201403023720

emiran_201403023721
Är det någonting jag gillar just nu
är det EOS Cucumber hand lotion som jag köpte på färjan från Tyskland till Sverige när jag och sambo semestrade oss genom Europa i somras. Eos själva beskriver handkrämen som en riktig lättviktare som snabbt absorberas in i huden och lämnar den mjuk och återfuktad.

  Den klarar inte riktigt av mina problemhänder (det gör ingenting annat den här tiden på året heller för den delen) men händerna känns tillsvidare/under kortare perioder – där de inte håller på att förgås – både mjukare och behagligt återfuktade. Sedan luktar den ju så himla gott med, och flaskan är himla smidig att ha med i väskan.

  Har ni testat EOS Hand Lotion, vad tyckte ni om den?

Jag tror att jag betalade runt 50 SEK för den, kanske inte sådär världsomspännande billigt men ändå. Är inte helt hundra på om den finns att köpa i Sverige, kikade in de vanligaste nätbutikerna jag brukar leta runt bland och där fanns de inte.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.