emiran_201403023724 emiran_201403023725

La vie en Rose Color Riche Lipstick

För lite mer än en vecka sedan bloggade jag om La vie en Rose och tänkte idag snabbt visa swatches på läppstiften innan det helt faller i glömska. Jag nämnde redan då att jag med en gång fastnade för J Lo’s bäriga nyans och jag håller nog fortfarande med mig själv om den saken, haha. Har ni hunnit kika någonting på kollektionen?

emiran_201403023726

Naomi, J Lo & Blake

Samtliga lack har ett lätt skimmer i sig, något jag till en början rynkade på näsan åt. Jag har lite svårt med för mycket skimmer/frost på läpparna, men upplevde sedan inte det vara ett problem i det här fallet. J Lo’s stift var lätt det trevligaste att applicera med på läpparna, tätt följt av Naomi’s stift.

Blake’s version tyckte jag var lite mer svårapplicerad, det gled mest runt på läpparna till en början och jag svor litegrann. Samtliga nyanser är fina, men Naomi’s är ex. inte särskilt unikt och jag hade hoppats på att Blake’s skulle haft en bättre formula för jag gillar nyansen i övrigt. Vinnaren i det här läget tycker jag helt klart är J Lo’s variant, så kika in det om ni gillar bäriga toner på era stift.

  Vad tycker ni om stiften, är det något av dem som lockar?

 

 L’Oréal Paris Color Riche lipstick har ett rekommenderat pris på 129 SEK och La vie en Rose kommer säljas i begränsad upplaga. Att produkterna skickats till mig i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme om produkten i fråga.

You May Also Like

4 comments

Reply

JLos ser härligt ut :)

Reply

Det är kanonfint! Du borde testa det :)

Reply

Kan du berätta, för vad hudtyper varje färg är bäst?

Reply

Oj! Vilken fråga :) Jag brukar faktiskt bara köpa nyanserna efter vad jag trivs i så jag fokuserar inte särskilt mycket på vilka toner som passar vilka. Oftast har jag som är väldigt ljus i tonen lite svårt att bära för ljusa och bleka rosa toner, och likaså vad gäller korallfärgade stift/gloss. I det här fallet tycker jag verkligen att de mörka stiftet kan bäras av vem som :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.