emiran_201403023690 emiran_201403023691

Köpte den här deodoranten från Garnier när jag var på semester i somras men har inte sett den någonstans i butik här hemma. Den luktar gott, inte för blommigt (gud vad jag har svårt för blommigt) och jag tycker att den håller sig skapligt under dagen. Jag känner mig fräsch när jag använder den till vardags, men den klarar sig inte genom ett träningspass. Inte att doften går igenom utan att jag mer känner mig kladdig.

  Den lämnar inga fläckar på kläderna men den är aningen kladdig vid applicering, så det går inte att applicera och sedan snabbt dra på sig en mörk blus. Då blir det trista fläckar, suck. Men doftmässigt och hållbarhetsmässigt är den ändå helt okej.

  Vad använder ni för deo? Har ni tips på någon bra som inte doftar för skarpt?

You May Also Like

2 comments

Reply

Den här fanns för många år sen i Sverige, men vi var många som fick allergiska reaktioner på den. Jag använde den i flera år innan plötsligt världens bölder uppstod i armhålorna…

Reply

Nä? Åh det hade jag faktiskt ingen aning om! Det låter inte alls särskilt angenämt :S

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.