emiran_201403023728emiran_201403023731 emiran_201403023729Maybelline color sensational lipstick 160 Fifth ave Fuchsia 

  Kolla vad jag hittade i flyttyran! Det här stiftet köpte jag i New York förra sommaren och har sedan hemkomsten varit helt försvunnet innan jag hann testa eller swatcha. Men nu när jag plockade med de sista kartongerna sa det bara poff och där fanns det, det perfekta hallon-fuchsia-nyanserade läppstiftet med krämig, lättapplicerad och pigmenterad formula.

  Jag gillar verkligen Maybellines Color Sensationell Lipstick och har en hel drös av dem här hemma men just det här stiftet hade jag åtminstone då inte sett i Sverige tidigare. Kommer ihåg att jag blev eld och lågor när jag såg det i displayen för nyheter, haha. Gud vad glad jag är att det äntligen kommit fram igen!

  Har ni testat det, vad tyckte ni om det? Jag älskar det 

Maybelline Color Sensational Lipstick har på ex. KICKS ett rekommenderat pris på 119 SEK. Finns att köpa i diverse butiker som säljer Maybellines sortiment.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.