ciate

Bildkällor här och här ifrån

Har inte fönstershoppat på nätet på evigheter men kunde inte låta bli att hojta till om dessa duo’s från Ciaté jag hittade på Eleven. Visst är de fina? Jag gillar framförallt Sun, Sea, celebration-duon med sina knalliga färger, men gillar verkligen det mörkare lacket i duon Plain Sailing. Ordinarie pris är 218 SEK per duo men är tillfälligt nedsatta till 149 SEK.

  Såg förresten att de börjat med fri frakt inom Sverige, det är ju kanon! Då finns det ju möjlighet att lägga mindre beställningar utan att det svider i plånboken varje gång man ska lägga ut fraktpengen. Gillas! 

 

You May Also Like

4 comments

Reply

Härliga duon :D

Reply

Ja visst är de ^^

Reply

Det är dock bara fri frakt fram till nyår, för att man ska vilja beställa därifrån till jul…

Reply

Nää? Det har jag helt missat. Ja det var ju inte en lika spännande nyhet :O tack för att du informerade mig!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.