emiran_201403023760

 Det här inlägget känns lite malplacerat med tanke på att det snart är dags att dra igång alla inlägg om kommande julkollektioner, men jag kan bara inte låta bli att visa vad Depend lanserade tidigare i höstas. Jag vet inte hur det är med er men jag gillar verkligen 7day-systemet de släppte på marknaden tidigare i år. Lacken sitter bra, finns i ett brett nyansutbud och nya lack (obvious!) tillkommer hela tiden. Ja ni ser ju här ovan! 

I Höstas släpptes alltså hela 21 nya lack i allt från disco-glitter, klarblått, hallonrött, skogsgrönt och skiraste rosa. Det var knappt jag visste var jag skulle börja! Varenda finish tror jag finns representerad i den här samlingen, haha. Det är galet vad de levererat i år.


emiran_201403023766 emiran_201403023765-2

Feel like a million, I stole the silver, French Kisses, Be my buttercup, Treat me right, Catching Cupid & Verry Berry (på övre bilden har tyvärr Catching Cupid och Verry Berry växlats om, det mörkare lacket är alltså Verry Berry)

I den här 7:an dominerar krämlacken bortsett från de guld- och silver-skimrande lacken Feel like a million och I stole the silver. De två nyss nämnda är nog mina favoriter i den här gruppen, tillsammans med Verry Berry. De andra lacken är fina de med, men liknar många andra lack jag sett tidigare. French Kisses är dessutom väldigt skirt och fungerar nog bäst för den som enbart vill toucha upp nageln litegrann.

emiran_201403023761 emiran_201403023762-2

Too cool for you, Fancy pants, Best in show, Catch your eye, Bulletproof love, Overload Attitude & Hit ém nice  (även här har jag lyckats byta plats på de två sista lacken på nedersta bilden, fattar inte vad jag höll på med – namnordningen följer lacken på ÖVERSTA bilden)

 Jag blev faktiskt överraskad när jag insåg att jag gillade flertalet av de röda lacken, jag som brukar ha problem med dem.  Fancy Pants är riktigt grymt, ser ni hur djuprött det är?! Sedan gillar jag glitterbomben Best in Show, men jag måste lägga till att det fullkomligen ÄTER överlack. Bara så att ni vet (det syns hur knottrigt det blir trots två lager överlack). Sen gillar jag den lite teal-grönish Overload Attitude.

emiran_201403023763 emiran_201403023764

The Thrill, Peek a blue, Golden Masterpiece, Show it off, Lingers in the dark, Loading… & Fashion revenge

Jag kan inte säga annat än att den här sjuan är grymt fin! The thrill är en storfavorit, detsamma gäller Golden Masterpiece och Lingers in the dark. Det sista påminner något grymt om ett lack jag hade till det UV-lampa-system Depend tidigare hade ute på marknaden, det är så himla tjusigt. Lite besviken blev jag när jag först insåg att Peek a Blue hade Jelly-finish, men det har faktiskt växt i mina ögon.

  Det är klart att det finns nyanser jag kan tycka är överflödiga i min samling, men det handlar mer om att jag har lack som liknar dem sedan tidigare. Depend har verkligen lyckats med det här släppet, det är verkligen ett fint gäng lack och jag har flera favoriter bland dem. Vad tycker ni, har ni hittat något ni gillar? 

Depend 7day-lack har ett rekommenderat pris på 39 SEK. För att använda lacken rekommenderar Depend att köpa 7day Starterkit (99 SEK) där rengöring, underlack och topplack anpassat för lacken finns samlat. Att produkterna är skickade till mig i recensionsyfte påverkar inte mitt omdöme om saken.

You May Also Like

3 comments

Reply

Vilka härliga färger ! Vill ha! :D

Reply

Visst är de läckra! De är alldeles för många för att hålla reda på men jag tycker att hela högen är tjusig :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.