emiran_201403023756 emiran_201403023757

 Maybelline New York släpper lagom till vintermånaderna (urk, skrev jag precis det där?) fyra nya Baby Lips som inspirerats av kommande juletider. Baby Lips är fullproppade med mjukgörande ingredienser och är tänkta att hjälpa till och motverka fnasiga (vinter)läppar. Kan vara värt att nämna att dessa bara kommer säljas under begränsad tid och upplaga.

  Ska jag vara ärlig förstod jag aldrig riktigt hypen med Baby Lips när de kom (och jag tror att jag skrev det redan då) och jag håller väl fortfarande med mig själv i den åsikten. Jag tycker inte att de är bättre eller sämre än några andra lipBalms, men jag tycker att det är rätt trevligt att de kommer i en drös sötsliskiga dofter jag gillar.

emiran_201403023758

Sweet Apple, Hot Cocoa, Mint Candy & Sugar Cookie

  Så ja, jag är rätt förtjust i dessa just för att jag gillar syntetdoften av äpple, mint och sött och kanske inte så mycket för den mer vårdande delen. Jag använder dem ett par gånger och sen tappar jag bort dem och får leta fram ett nytt. Vilket slöseri egentligen, suck! Det är som att väskorna ÄTER lipbalms. Sedan kan det ju bero på att jag gått ner mig i julträsket, jag vet inte vad det är men jag är i värsta jul-mode. Har till och med köpt mina första julklappar, haha! 

  Vad tycker ni om Baby Lips, tycker ni att de är något att hänga i granen? 

Maybelline Baby Lips Winter Delight lanserades v. 42 och har ett rekommenderat pris på 39 SEK. Finns att köpa i bland annat dagligvaruhandeln, H&M, LINDEX, ÅHLÈNS etc.

You May Also Like

4 comments

Reply

Åh jag älskar Baby Lips! Tycker att de känns så mjuka på läpparna och doftar gott! Dessutom tycker jag att förpackningarna är ursöta! Jag har den med äppeldoft, som jag dock inte riktigt tycker doftar solklart äpple och sedan en vanlig :)

Reply

Jag håller verkligen med dig om att de luktar gott :) Jag tycker också att den med äppeldoft är härlig, det och körsbär har jag en förkärlek för!

Reply

Jag tycker om dem. Och dessa är ju bara så söta!

Reply

Haha ja till råga på allt så är de ju rätt söta :D Har du någon favorit?

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.