lononsh

A. NYX High Voltage Lipstick //BOOTS
B. Zoella Rose Gold Vanity Case // SUPERDRUG
C. Makeup Revolution Ultra contour Palette // SUPERDRUG
D. Zoella Lace collar Purse // SUPERDRUG
E. Makeup Revolution Highlighter Palette Radiance // SUPERDRUG
F. Tarte Amazonian Clay 12-hour Blush Blushing Bride // SEPHORA

Ett axplock av de produkter och saker jag vill kika närmre på när jag är i London i helgen, det ska bli så himla kul! Dessutom ser jag verkligen fram emot att kila omkring inne på Primark, spana efter julklappar och bara ha kanontrevligt med alla medresenärer 

You May Also Like

4 comments

Reply

Ser ut som jättefina grejer! Visste inte att Tarte fanns i London, det är ett av de märken jag helst vill ska komma till Sverige… Ha det så kul!

Reply

Ja alltså jag blev också jäkligt förvånad när jag såg rouget på boots hemsida men när jag var på plats hittade jag det ingenstans så helt plötsligt kändes det som att jag måste ha drömt :I

Reply

Blev det något av detta? Jag är skitnyfiken på Tarte – fattar inte att jag fortfarande inte testat något av dem.

Reply

JA! Det blev ju det :O Jag fick tag på highlight-paletten från MR och båda necessärerna, men inte stiftet från NYX och inget rouge från Tarte. MEN jag har ett Amazonian Clay sedan tidigare som jag köpte i New York och det är ett av mina absoluta favoritrouge!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.