emiran_201403023768emiran_201403023767


Essie fullkomligen matar på med härliga kollektioner
i år och liksom tidigare kollektioner är nyanserna framtagna av deras nya Global Color Designer Rebecka Minkoff. Essie Winter Collection 2015 består av sex lack i olika finish, inspirerad av fashionistas på semester.

”Whether you´re feeling luxe or lowkey, your aprés-ski ensemble will be completed to perfection with this collection of six wintery wonderland shades. Seductive Reds and pretty Pastels get Metallic allure from iconic platinum to a fiery jet black. It’s a tightly edited collection sure to melt hearts – and Winter’s chill.”

emiran_201403023771
Haute Tube
– jet black with amethyst fire

emiran_201403023772
Aprés-chic – Iconic Platinum

emiran_201403023773
Virgin Slow – Icy frozen Lavender

emiran_201403023777
Peak Show – Scenic Powder Pink

emiran_201403023775
Altitude Attitude – Elevated Sublime Scarlet

emiran_201403023776
Shall we chalet? – seductive Ruby

Det har väl år efter år slagit mig att Essie går ifrån trenden med riktigt glittriga och galna lack i sina vinter-kollektioner och satsar på mer svala eleganta toner som riktigt står ut i mängden bland guld, grönt och jul-rött. Jag gillar den svala tonen på hela vinterkollektionen, särskilt svag för Haute Tube (alltså skimret i är helt magiskt) och det silvriga Aprés Chic (fast jag tror vi såg något liknande förra året eller hur?).

Jag gillade till och med en av de röda tonerna i år – Altitude Attitude som går lite mer åt hallon än röttrött – men fastnade inte alls för blekrosa Peak Show. Jag tyckte bara inte att det passade in bland de andra rätt attitydmatade lacken.

emiran_201403023769

 Vad tycker ni om vintern hos Essie? Något av lacken som faller er i smaken? Jag hade hoppats på att kunna swatcha lacken till er i närtid men jag har varit en kass beauty-bloggare och inte varit förutseende och köpt nya swatchhjul när mitt lager börjat sina. Vad tänkte jag med? Gud så klantigt… Nej jag får väl lacka varje nagel med olika nyanser, haha!

 Essie Winter Collection 2015 finns ute till försäljning från och med v. 46 och har ett rekommenderat pris på 129 SEK. Finns att köpa på bland annat LINDEX, H&M, ÅHLÈNS, KICKS, ELEVEN.SE etc. Att produkterna skickats till mig i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme om produkterna i fråga.

You May Also Like

One comment

Reply

Riktigt svag för Haute Tube! Måste se till att hitta den i butik snarast. :-)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.