soley

Jag hittade ett bortglömt och ledset pressmeddelande om att märket Sòley Organics(för mig helt nytt) har två produkter för att bland annat vårda, återfukta och ta hand om torra samt ledsna läppar. Passade väl rätt bra att jag hittade bland de olästa mailen med tanke på hur torra mina läppar är för tillfället!

  GRÆDIR beskrivs som en djupt vårdande och ”helande universalsalva” som rekommenderas att använda flera gånger dagligen vid behov. Den innehåller isländska örter och innehåller inget vatten för att passa vårt kalla klimat. Tydligen ska den även ha viss effekt mot olika hudåkommor som eksem psoriasis etc, samt rispor och mindre sår. Rekommenderat pris är 280 SEK/30 ml.

KISStu mig är ett läppbalsam gjort på bland annat bivax, mandelolja, kokosolja, Isländska örter och vitamin A. Det förebygger inte bara torra och nariga läppar utan kan även – tack vare ingrediensen Alun som dämpar svullnad – användas mot trötta ögon. Rekommenderat pris är 240 SEK/15 ml.

Jag kan tycka att priserna är lite i det saftigaste laget med tanke på hur mycket/litet produkt man får, men det jag fastnade för var att GRÆDIR även har viss effekt på eksem, någonting jag har jätteproblem med året runt. Är det någon av er som testat dessa och kan rekommendera eller är märket lika främmande för er som det var för mig?

Sóley Organics finns bland annat att köpa på gronskonhet.com, markbart.nu, healthyandhappy.nu och diverse hudsalonger.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.