Xenia_1882_GolEdi_small-2

Dare to Sparkle!  IsaDora Golden Edition Holiday Make-up 2015 har äntligen landat i butik och jag kan inte säga annat än att jag är förtjust. Det är alltid något extra med IsaDoras holiday-kollektioner! Bland annat får vi se tre nya Wonder Nails och nyheten Glitter Lash & Brow (ett glitter för fransar och bryn) men även en glammig Gold-edition av fyra av de bäst säljande  Perfect Moisture Lipstick och en ny limiterad upplaga av Eye Shadow Palette.

goldenpalette

Eye shadow Palette Golden edition – 65 Golden Eyes (179 SEK)

glitterbrow

Glitter Lash & Brow – 80 Silver, 81 Gold (119 SEK)

lipstick1Perfect Moisture Lipstick golden edition – 15 Heather & 149 Flirty Fuchsia (129 SEK)

lipstick2

Perfect Moisture Lipstick Golden edition -155 Zinfandel & 176 Bohemian Rose (129 SEK)

wondernails

Wonder Nail -520 Silver Flakes, 521 Gold Flakes & 522 Dark Truffles (79 SEK)

I kollektionen ingår även:

Grand Volume Lash styler mascara (189 SEK)
Multi Vitamin Gloss 03 Lychee (129 SEK)
Twist-up Blush & go 90 A day on the riviera (129 SEK)
Holographic Nails 872 Jet Setter (79 SEK)

Är det något ni blev nyfikna på? Själv tycker jag att det är lite roligt att de uppdaterar förpackningarna såhär till julen, det får dem att sticka ut lite i mängden. Läppstiften ser verkligen toppen ut och kanske inte så lustigt eftersom IsaDora valt att välja ut de fyra bäst säljande stiften i sortimentet –  Zinfandel är ju en storfavorit sedan tidigare – och paletten ser verkligen kanon ut med sina skimriga skuggor. Jag fick hem ett paket med några av de nya produkterna i tisdags och vet knappt var jag ska börja. Jag är lite skeptisk för glitter-bryn-penseln, haha. Jag ska försöka se till att fota produkterna som hittade hit i helgen, men jag har lite på kö sedan London-resan. Hojta till om det är något ni önskar kika på först!

IsaDora Golden Edition Holiday Make-up 2015 kommer finnas ute till försäljning från vecka 46. Finns att köpa under begränsad upplaga och tid.

You May Also Like

One comment

Reply

Hej jag undrar om man får allt ipaketet med Golden edition? å vad priset ligger på vore kul å få testa den å göra video om den, har allt från Isador tacksam för snabbt svar
MVH Madelene

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.