emiran_201403023863

  REN Vita Mineral™ Omega 3 Optimum Skin Serum Oil är en hudboost för dig som behöver det där lilla extra när huden både känns trött och när det syns på den att något saknas. Oljan används som boost för huden under fuktkrämen morgon och/eller kväll beroende på din huds behov. Såhär skriver REN på sin svenska hemsida:

En olja som stärker hudens lipidbarriär och ger ny energi till huden. Förbättrar dramatiskt fuktnivåerna. Ökar hudens hälsa och vitalitet samtidigt som den minskar tecken på rynkor och för tidigt åldrande samt tecken på sensitivitet.

emiran_201403023865
Jag introducerades för Optimum skin Oil i Augusti i år och har sedan dess implementerat den i min hudvårdsrutin både morgon och kväll – varje dag – sen dess. Jag har en typisk blandhy med både torra och feta partier och måste vara försiktig med vilka produkter jag använder för att inte riskera att huden bryter ut i ren hysteri.

Det är få gånger jag verkligen fastnar för en hudvårdsprodukt som jag gjort i det här fallet. Det har blivit en sådan där måste-produkt i min hudvårdsrutin både morgon och kväll och det går liksom inte att inte använda den – jag dras till badrumsskåpet med en gång när jag går upp/det är dags att gå och lägga sig eftersom jag vet hur glad min hy blir när jag använder oljan. Inte blir det sämre av de komplimanger jag får både på jobbet och av mina vänner och bekanta om att min hud ser så jämn och fin ut. Det boostar verkligen!

emiran_201403023864

 Min hud är så himla mjuk och jag har inte haft ett torrt parti i ansiktet under hela hösten/början av vintern. Annars lider jag något otroligt av väderomslag med nariga kinder och näsvingar, men jag har inte haft några sådana problem alls i år. Jag blir lycklig bara av att skriva det! Utbrotten av finnar har minskat och min röda näsa (blir som Rudolf med röda mulen…) är typ passé. Inte ens förpackningen går det att gnälla på, haha. Oljan kommer i en användarvänlig pumpflaska i återvunnen plast så att vi varken behöver oroa oss för att tappa en glasflaska i badrumsgolvet eller över att vara för miljöovänliga.

Jag fick ett exemplar när jag var i Palma i Augusti och den flaskan tog slut för en vecka sedan, och nu är jag inne på flaska nummer två som jag köpte på Apoteket här i stan. Och det får nog bli en flaska nummer tre med ♥ Har ni testat REN’s Serum Oil, vad tyckte ni om den?

REN Vitamin Mineral™ Omega 3 Optimum Skin Serum Oil innehåller 30 ml och har ett rekommenderat pris på 349 SEK. Finns att köpa på Apoteket/Apoteket.se

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.