emiran_201403023866emiran_201403023867-2

Leggy Legend släpptes med Essies höstkollektion 2015 och är ett brons-guld-brun-ish (alltså jag ÄLSKAR mina nyansbeskrivningar) lack med härligt skimmer. Här har jag lackat två tunna lager och toppat med ett lager Seche Vite. Det hade en fin formula och som alltid gillar jag Essie’s breda pensel, det gör appliceringen så mycket enklare. Det enda jag inte riktigt har bestämt mig över är om den här nyansen passar mig eller inte. Jag gillar det, men jag är tveksam om det faktiskt är snyggt på mig, haha!

Måste bara säga två saker innan jag avslutar: 1) Jag är så sjukt glad att jag investerat i mina dagsljuslampor. Jag har dippat otroligt i att fota nagellacksbilder för att ljuset varit obefintligt i lägenheten och att jag bara kunnat fota på helgerna. Tummen upp på det! 2) Mina nagelband och händer är katastrofala just nu, såriga och nariga och nä jag säger bara USCH!

Men Leggy Legend är i alla fall tjusigt! 

Essie har ett rekommenderat pris på 129 SEK och finns att köpa på bland annat H&M, LINDEX, KICKS, ÅHLÈNS, ELEVEN osv.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.