emiran_201403023903 emiran_201403023905

 En av mina favoritprodukter just nu är Depend’s gröna remover för torra och flisiga naglar. Det är en specialremover för torra, naturliga naglar och är fri från olja, parfym och aceton. Den är dessutom miljöanpassad och biologiskt nedbrytbar.

 Den gör att mina naglar mår så himla mycket bättre. Egentligen behöver jag inte säga mer än så, men lite mer kan jag ju anstränga mig, haha. Naglarna känns inte så utsatta och porösa efteråt och mina nagelband blir varken sådär vita och uttorkade som andra removers kan ge upphov till. Det svider inte så att man skulle vilja bita någon i armen (hur ofta händer inte det liksom?) och jag känner verkligen vilken skillnad det gör särskilt nu under vintermånaderna. Huden känns nästan lite fet efteråt, som om jag hade smort in den i återfuktande kräm snarare än att ha utsatt den för en taskig remover.

Det tar inte särskilt mycket längre tid att lösa upp lacken med den gröna varianten än någon annan remover även om den är mer skonsam och inte lika stark. Och om det nu är något lack som är lite mer envist än ett annat kan jag gotta mig i att mina naglar inte behöver någon återhämtningsdag innan jag lackar/använder removern igen, eftersom den är så skonsam. Dessutom är den toppen för de som är doftkänsliga, den doftar inte alls skarpt och obehagligt. Doften är förvisso svår att beskriva, men min pappa som är extremt doftkänslig hade lätt klarat av att vara i samma rum som mig när jag använde den. Alltså alla tummar upp till Depend’s gröna, skonsamma remover!

Depend Nail Polish remover för torra och flisiga naglar finns i tre utföranden. Det finns en flaska på 100 ml/49 SEK, en 250 ml/69 SEK och en dip-in remover för 69 SEK. Att produkten är skickad till mig i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme om produkten i fråga.

 

You May Also Like

One comment

Reply

Slutat med alla andra removers, den här är så himla bra. Har aldrig haft långa naglar innan men sedan jag bytte till denna så har de växt som ogräs.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.