Untitled-2

Nu är det ju inte riktigt advent idag eller något annat direkt speciellt datum men vi kan väl fira att det bara är tio dagar kvar till jul? Jag gillar nagellack och jag vet att ni gör detsamma, så jag har lyckats knipa två fina jul-kit från OPI att tävla ut till er! ♥

bade

Ni kan antingen vinna kiten Twinkle, Twinkle eller Over the Moon for gold som innehåller två full-size OPI nailpolish plus en liten goodie i form av antingen ringar eller metallic-tattoos. Det enda ni behöver göra är att svara på följande frågor:

  1. Hur kommer du lacka naglarna till julafton/nyår?
  2. Vilket av kiten skulle du helst vilja vinna?

Tävlingen avslutas fredagen den 18:e december klockan 18:00. Vinnarna meddelas via mail under kvällen, samma dag. Jag behöver ha svar senast lördag (19:e) eftersom vinsterna behöver skickas iväg måndagen den 21:e ifall att jag måste utse nya vinnare. Glöm inte skriva giltig mail-adress jag kan nå er på! Vinnaren betalar eventuell vinstskatt. OBS: Endast för svenska läsare.

 

Tävlingen avslutad!

You May Also Like

21 comments

Reply

I december har jag bara lackat naglarna med olika röda lack – allt för att komma i julstämning. Jag har inte riktigt bestämmt lack till än men till julafton blir det ett rött glitterlack och till nyår blir det också glitterlack kanske i en blå nyans. Det ska helt enkelt vara glittriga naglar till vinterns festligheter!!
Om jag skulle ha turen att vinna ett av dessa kitt skulle jag helst vilja ha ”Over the moon for gold”, håller mina tummar! :-)

Reply

Jag ska jobba både jul och nyår (självvalt!) och får egentligen inte ha lack på jobbet, men tror jag kommer fuska lite… På nyår blir det glitter, och på jul vete fan om det inte blir Let your love shine från OPI!

Reply

Och jag vill gärna vinna Over the moon for love! :)

Reply

Jag tror att jag kommer köra ett guldglittrigt! Det kommer passa fint till min röda klänning. Jag skulle gärna vilja vinna twinkle, twinkle :)

Reply

På jul blir det hederliga röda naglar ;) och till nyår brukar jag köra glittrigt men har insett att alla mina glittriga lack har antingen tagit eller blivit dåliga så får bli metallic i år!

Over the Moon for gold skulle va en dröm!

Reply

Lutar nog att åt något rödaktigt nagellack till jul, men velar lite mellan det eller lila. Nyår lutar det mot mycket glitter älskar silver.

Jag vill gärna vinna Twinkle, Twinkle.

Reply

På nyår blir det såklart glitterbomb! Har inte bestämt om det blir guldglitterlack eller rött glitterlack än, utan får se hur jag känner inför färgerna i mellandagarna. Kanske är helt trött på rött efter julen, haha. Skulle gärna vinna Twinkle twinkle-kitet :)

Reply

Kul! Jag hittade just din blogg :) Mörkt och dramatiskt vill jag lacka mina naglar i jul, för jag ska (för första gången) ha en ganska ljus klänning, lite åt old rose-hållet. Så jag vill bryta av! Jag skulle därför jättegärna vilja ha kitet Over the moon for gold.

Reply

Jag ska ha ljust beige-rosa bas med matt överlack och beige/guld/champagne holo-lack i gradient ?? Twinkle Twinkle skulle jag vilja vinna ?

Reply

På jul kommer naglarna få ha renar! Folk brukar älska mina renar!
På nyår kommer det få bli något med glitter!
Och om jag skulle vinna önskar jag Over The moon for gold! Och då skulle jag ha det på nyår! ?

Reply

1. Till jul kommer jag köra på röda naglar :) Men till nyår vill jag glittra, så det blir nog ett guldigt lack och över det ännu mer guldglitter för att verkligen rikta uppmärksamhet till naglarna.
2. Twinkle Twinkle skulle jag helst vilja vinna :) Supersnygga lack som skulle bli välanvända utav mig!

Reply

1. Jag kommer att ha röda naglar till jul och glittriga till nyår hoppas jag!
2.Over the moon for Gold!

Reply

1) Med en väldigt känslig OCH väldigt bestämd 6-åring hemma vet jag bättre än att bestämma något som helst på egen hand – säger hon rosa, får både jag och storasyster hålla oss till rosa… (men jag hoppas hon säger något riktigt mörkt och vampigt! ;-) )

2) Som mångalning (både 6-åringen och storasystern ovan har månrelaterade namn, hemmet är täckt av prydnadsmånar och jag bär bara mån-smycken) kan jag inte säga annat än Over the Moon for gold

Reply

Jag knep Essies repromote av Starry Starry Night från ebay igår så jag hoppas att jag hinner få hem det innan nyårsafton :D Jag skulle vilja vinna twinkle, twinkle-kittet

Reply

Under julen kommer jag ha ett finger i all matlagning så då blir det lackfritt. Nyår däremot är det helt okey med stjärngalns och twinkle twinkle

Reply

PÅ julafton kommer jag att ha rött lack med iskristaller som vitt stampmönster och på nyårsafton blir det svart lack och OPI Golden Eye längst ut på tipparna.
Jag skulle hemskt gärna vilja vinna Over the moon for gold.

Reply

Jag älskar glitterbomber så jag kommer nog försöka hitta det mest spektakulära glittret som bor i mina lådor och matcha med någon helmatt nagel i nån matchande färg.

Jag hade hoppat av glädje av Twinkle Twinkle

Reply

1. Julafton blir det troligtvis ett rött lack och nyårsafton något med lite glitter i.
2. Vill helst vinna twinkel twinkel.

Reply

På julafton blir det kanske ngt snabbt, jag jobbar nämligen fram till 14 och jag får inte ha lackade naglar då. Är lite sugen på ett vampigt rött lack från depend 7-day, för det går snabbt att göra när man kommit hem från jobbet.

Nyår blir lila! Älskar lila. Åååh lila <3

Jag har inte ngt vitt lack alls – Så twinkle twinkle vill jag helst vinna :)

Reply

1. Jag har fortfarande inte bestämt mig för vilket lack som jag ska välja till julafton. Brukar lacka mina naglar i någon rödnyans till julafton och till nyår brukar det antingen bli silver eller guldiga naglar. Har inte köpt några nya lack till jul/nyår så det skulle vara riktigt kul att vinna ett av kiten.
2. Twinkle twinkle skulle jag helst vilja vinna :)

Reply

Skulle helst vinna over the moon for gold, precis sånna lack jag behöver just nu!! Kommer nog lacka mina naglar i något glittrigt till jul! Fint och sitter som berget = slipper måla om ofta och kan bara njuuuuuta av att umgås med mamma i stället för att måla naglarna (även om jag gillar det hehe).

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.