emiran_201403023906 emiran_201403023908 emiran_201403023907 emiran_201403023910Gold Flakes släpptes med IsaDora’s Golden Edition Holiday Make-up 2015 och är guldfärgat lack med stora glitter-chunks där den guldiga färgen faktiskt går mot en liten mer kall ton. Jag har två lager lackat här ovan med ett lager Seche Vite ovanpå.

Ska jag vara ärlig kan jag inte riktigt bestämma mig om jag gillar det eller inte. Först trodde jag att det skulle se ut som hej-kom-och-hjälp-mig, vilket det iofs inte gör, men jag är inte sådär exalterad heller. Formulan är helt okej (faktiskt!) och det torkar fint och sådär, men jag är inte riktigt helsåld på nyans- och glitter-kombinationen. Det är tjusigt, men det är något som ja jag vet inte! Vad tycker ni, tycker ni att Gold Flakes är något för er?

IsaDora Wonder nail har ett rekommenderat pris på 79 SEK och finns att köpa på bland annat KICKS, ÅHLÈNS, ICA MAXI, LINDEX, H&M OSV. Att produkten skickats till mig i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme om produkten i fråga.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.