emiran_201403023913emiran_201403023911
Kolla in min lilla guldklimp ♥ Sleek Shimmer Blush i nyansen Pomegranate skiljer sig från varenda rouge jag har här hemma med sin djupa rosiga ton. Annars är jag en sucker för allt i korall/rosa/guldskimmer men den här gången föll jag för något helt annat än det jag brukar vara bekväm i.

 Det är grymt pigmenterat och ger en väldigt intensiv ton med ton av djup och glow. Det gäller att vara lätt på handen när man applicerar, men är man bara det är det så himla läckert!  Sleek’s produkter är så prisvärda och fina i kvalité, jag tror inte att jag testat någonting (mer än ett hiskeligt matt läppglans back in the days…) som inte har varit kanonfint.

Jag köpte mitt ex. på Superdrug för 4.49 pund och finns att köpa på Sleeks hemsida för 6.99 dollar.

You May Also Like

2 comments

Reply

Åh, vilken fin! Skulle du kunna visa en swatch eller hur den ser ut på ansiktet? :)

Reply

Det kan jag absolut göra! Sorry att svaret dröjt :/

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.