emiran_201403023914 emiran_201403023915 emiran_201403023917 emiran_201403023916

 Lingers in the Dark släpptes till hösten 2015 och är ett lack med svart (aningen transparent) bas och finmalt, respektive lite grövre (delvis chunks) holografiskt glitter. Det påminner lite om ett lack som tidigare fanns till Depends gel-system och jag blev riktigt glad när LITD släpptes och att det påminde så mycket om det andra.

Täckningsgrads-symbolen på flaskan meddelar oss att det är ett halvtäckande lack och därför gick jag ifrån rekommendationen två lager och smackade på ett tredje för att få ett heltäckande resultat. Det blev faktiskt riktigt bra! Det var lättlackat trots allt glitter och torktiden var imponerande med tanke på att jag körde två lager bas, tre lager Lingers in the Dark och två lager topplack. Phew.

 Jag älskart! 

Depend 7day Hybrid Polish har ett rekommenderat pris på 39 SEK flaskan. Används tillsammans med produkterna som säljs i Depend 7day Startkit (99 SEK). Finns att köpa på bland annat KICKS, ÅHLÈNS, ICA MAXI osv.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.