emiran_201403023918emiran_201403023919

Essie släppte sin årliga Luxeffects-kollektion i början av november och har i år inspirerats av de dominerande fransarna som synts lite överallt i modevärlden. Kollektionen består av fyra lack med klar bas och fringe/string-glitter i olika nyanser.

Essie skriver såhär om årets Luxeffects: Featuring palettes of Essie’s signature metallic and iridescent glitters, the fringe luxeffects 2015 collection is a bubbly, confetti-fueled party for nails. Fringed, frilled, flared and tasseled, these dazzling shades push the fashion envelope and add breathtaking drama in seconds!”  – Essie


emiran_201403023922emiran_201403023921

Frilling me Softly, Tassel Shaker, Fashion Flares, Fringe Factor

 Jag är egentligen mer för traditionellt glitter än för den här fringe-string-typen men det har mer att göra med att jag tycker att lack som dessa är lite svåra att få snyggt applicerade. Men jag gillar ändå Frilling me Softly och Fringe Factor, kanske ska jag våga mig på en manikyr med dem?

Vad tycker ni om årets Luxeffects? Jag har verkligen älskat tidigare års bling-lack, de har verkligen varit spot-on!

Essie Luxeffects finns till försäljning under begränsad tidsperiod. Rekommenderat pris är 129 SEK/ST. Att produkterna är skickade till mig i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme i fråga.

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.