Xenia_NouLipOil_1071_PR_small
 Vad tror ni om det här
, IsaDoras nya Nourishing Lip Oil? IsaDora släpper nu lägligt till de ruggigaste veckorna i januari en vårdande läppolja med gel-oil-formula. Oljan innehåller avokadooljan & arganolja, och beskrivs vara intensivt återfuktande och ha både reparerande och vårdande effekt. Den innehåller naturliga aromer av vanilj, salvia och lime och har en transparent glossig finish.

unnamed

Jag tror att det är första gången jag hör talas om en olja för läpparna, rätta mig om jag har fel. Jag är bra nyfiken på hur stor skillnad denna gör till skillnad från ett vanligt gloss, eller ett ”vanligt” återfuktande och vårdande lipbalm. Mina läppar har lite av en on/off-funktion – antingen mår de bra eller så gör de verkligen inte det. Det känns som att det går på en sekund och sen är de nariga, såriga och ovilliga till allt som har med färg att göra. Hade ett sånt läge i helgen, urk säger jag bara. Hur har ni det med torra läppar såhär års, är det ett stort problem? 

IsaDora Nourishing Lip Oil har ett rekommenderat pris på 109 SEK och kommer finnas ute till försäljning från och med v. 3.

 

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.