emiran_201403024214 emiran_201403024215

Revolution High-Color Lipgloss från Urban Decay kommer i 14 nyanser (allt från mjukaste nude till intensivt lila) och formulan beskrivs som både otroligt pigmenterad och krämig tack vare UD’s Pigment Infusion System™. Jag fick hem två nyanser – Scandal och Quiver – innan jul och har testat hej vilt sedan dess.

emiran_201403024218

Scandal, Quiver

 Jag tycker att glossen är härligt krämiga i formulan och pigmenteringen riktigt bra. De känns återfuktande och mjukgörande på läpparna, utan att kännas klistriga. Det jag har svårt med är att få glosset jämnt på läpparna, färgen dras ut vid appliceringen och blir rätt ojämn så att proceduren får göras om. Scandal har dessutom kladdat ner applikatorpinne och lock, vilket inte hänt med Quiver. Lite minus där.

Bäst blir de i alla fall ovanpå en läppenna, då får de verkligen visa vad de går för. Scandal är så jäkla läcker! Har ni testat några av dessa?

Urban Decay Revolution High-Color Lip Gloss finns att köpa på Kicks.se och har ett rekommenderat pris på 190 SEK. Att produkten är skickad till mig i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme om produkten i fråga.

You May Also Like

4 comments

Reply

Härliga färger!

Reply

Visst är de! Jag tror du skulle passa fint i dem :)

Reply

Wow vad fina!

Reply

De är kanonfina!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.