emiran_201403024231 emiran_201403024232
Urban Decay
Naked Skin ultra definition pressed finishing powder är ett pressat, silkeslent puder som ska matta ner och fixera make-up. Enligt beskrivning minskar de ljusspridande pigmenten ojämnheter och ger en perfekt finish med naturlig täckning. Till etuit medföljer även en makeup-svamp och en liten tygpåse att förvara det i. Finns sammanlagt 5 nyanser av pudret, men bara 4 finns till försäljning hos Kicks: Light, Medium, Medium Light, Medium Dark.

emiran_201403024235emiran_201403024234
Jag ska just till att börja provköra nyansen Light som skickades hem till mig i början av december förra året – att det inte skett tidigare än såhär beror helt på att jag trodde att jag blivit av med mitt exemplar men det har äntligen kommit till rätta! Jag är sedan tidigare väldigt nöjd med både concealer och foundation i samma serie så det ska bli spännande att se om jag gillar pudret lika bra.

Jag är åtminstone helt såld på förpackningen, dosan känns bra i handen och den lilla tygkassen som ska användas till förvaring är himla läcker. Det här med puder är väl egentligen inget superroligt att testa, samtidigt som det i min basrutin är A och O för att allt ska sitta. Hur är det för er, använder ni puder för fixering? Har ni testat denna? Jag återkommer om åsikter längre fram!

Urban Decay Naked skin ultra definition pressed finishing powder finns att köpa på Kicks.se (och ev. på utländska sidor!) och har ett rekommenderat pris på 320 SEK. Produkten är skickad till mig i recensionssyfte, detta påverkar INTE mitt omdöme.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.