emiran_201403024260 emiran_201403024261

Camilla bad mig om en swatch på Sleek Makeup shimmer blush Pomegranate för typ evigheter sedan och äntligen har jag fått fingrarna ur sisådär ljusår försent. Här är det naturligtvis väldigt intensivt, men blir så himla läckert på kinderna. Hoppas att bilden hjälper något Camilla, försökte ge mig på en fotd men det gick inte alls!

Sleek Shimmer blush finns bland annat på Brallis.se för 69 SEK, eller på Sleeks egen hemsida för 6.99 Dollar.

You May Also Like

4 comments

Reply

Får lite snövitskänsla över detta rouge… Skulle kunna vara riktigt fint på!

Reply

Ja, men exakt! Jag tycker också det, bra liknelse! :)

Reply

Tack så mycket! :) Den ser faktiskt superfin ut!

Reply

Jag tycker att det är jätteläckert, men man får verkligen vara lätt på handen :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.