emiran_201403024262

I åtskilliga tider har Garnier Respons förknippats med hårvård och hårvård only, men tar i år ett kliv framåt på marknaden genom att lansera ett helt nytt hudvårdssortiment. Märket arbetar ständigt för att tänka på en hållbar marknad med miljövänliga förpackningar och naturliga ingredienser som tar hand om oss från topp till tå och i år vill de utöka det tänket med sin nyaste lansering.

De produkter som släpps är framtagna för att möta hudtypers olika behov och släpps i sammanlagt fyra produktserier för torr och känslig hy: Mythic Olive (ny!), Marvellous Oils, Honey Treasures samt Oat cream Delicasy (den sistnämnda lanseras inte förrän vecka 20, mer info kommer!). Serierna är tänkta att återfukta, skydda och mjukgöra samt att få huden att känna sig fräsch, frisk och väl omhändertagen.

emiran_201403024264-2

Marvellous Oils. Innehåller mjukgörande argan- och kameliaolja Hårvårdsserien finns sedan tidigare på marknaden och passar det torra och glanslösa håret, medan hudvårdsserien riktar sig mot torr hud i form av en Body nourishing lotion, samt en In-shower Body lotion. Serien beskrivs ha en doft av bärnsten (!) och Kamelia.

emiran_201403024263-2

Mythic Olive. Är en helt ny produktserie och innehåller jungfruolivolja, ”känd för sin enastående styrka och förmåga att vårda och mjukgöra både hår och hud.” Hårvårdsserien är framtagen för extra torrt, överbehandlat hår och består av Intensely caring Schampoo, Conditioner & mask. Hudvårdsserien för mycket torr hud innehåller en body nourishing lotion, samt en Dry body oil med mjukgörande och vårdande egenskaper.

emiran_201403024265

Honey Treasures. Innehåller Royal Jelly-extrakt, Propolis-extrakt och honung för det sköra, slitna håret samt för de med extra torr hud. Den här serien beskrivs som en riktig booster för torr hud och innehåller extra vårdande egenskaper för den som har behov. Hudvårdsserien innehåller en Extra Caring Lotion samt en Extra Caring Body Butter. Har en lätt doft av blomster och honung.

Jag tycker att det är roligt att Garnier Respons satsar vidare på kroppsvård och att de utökar och breddar sitt sortiment. Det jag är som mest nyfiken på är serien för torr och känslig hy (den som inte lanseras förrän vecka 20 såklart, haha!) samt den här briljanta idén med In-Shower Body Lotions som börjar poppa upp hos fler och fler märken. Det är särskilt genialt för sådana som mig som avskyr att smörja in sig med krämer morgon och kväll (fast att jag är i stort behov av det, suck). Men jag är också rätt nyfiken på hur mycket de olika serierna skiljer sig åt eftersom samtliga inriktar sig att ta hand om torr hud. Bra, bättre, bäst eller?

Vad tycker ni om Garniers nyheter, tror ni att ni kommer testa dem?

Jag saknar faktiskt prisuppgifter på vad produkterna kommer att kosta i butik. Jag återkommer om detta och uppdaterar inlägget när jag vet mer.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.