emiran_201403024281Maybelline lanserar en rad nyheter inom loppet av några veckor såhär i början på året. Vissa av dem har vi redan kunnat sukta efter på håll en längre tid eftersom de redan lanserats borta i USA (då tänker jag på The falsies push up drama & The Blushed Nudes), men nu kommer de äntligen till Sverige!

I övrigt är det ett rätt spretigt utbud som lanseras med mycket fokus ögon och skulptering av bryn och kindben. Det verkar som att contouring stannar kvar ett tag till, men visst verkar det som att det är på väg aningen bort från den mest centrala delen av marknaden?

emiran_201403024273 emiran_201403024274

The Falsies Push up Drama. För den ultimata dramatiska looken! Ger fransarna ett dramatiskt lyft med lösögonfranseffekt samtidigt som den separerar fransarna och ger dem volym och längd. Rekommenderat pris 149 SEK, finns i butik från och med v. 2.

emiran_201403024282 emiran_201403024280The blushed Nudes. It’s time for nudes to go blushed! Maybelline introducerar nu uppföljaren till den populära The Nudes Palette och är framtagen för att passa både till vardag och fest. Paletten innehåller tolv ögonskuggor som tillsammans kan skapa upp till tretton olika looker. Rekommenderat pris 169 SEK, finns i butik från och med v. 5.

emiran_201403024277 emiran_201403024278Master Sculpt. Design your ideal face! En ”express-contouring”-palett med tillhörande borste. Innehåller en highlighter och en contouring-skugga utformad för att definiera och slimma ditt ansikte. Finns i två nyanser – light/medium. Rekommenderat pris 129 SEK, finns i butik från och med v. 7.

emiran_201403024276 emiran_201403024275Brow drama pomade Crayon. Want the boldest brows in a New York Minute? Skapa dramatiska ögonbryn med hjälp av denna krämigt pigmenterade penna. Finns i två nyanser – medium brown, dark brown. Har ett rekommenderat pris på 89 SEK, finns i butik från och med v. 7.  

Själv ser jag fram emot att testa mascaran och ögonskuggepaletten, men jag tror att jag hörde någon nämna att mascaran inte var sådär superbra. Vad tycker ni om nyheterna från Maybelline i år, är det något som fångar ert intresse? Hojta gärna till!

 

You May Also Like

2 comments

Reply

Ska köpa ögonskuggorna har gröna ögon o tycker färgerna passar då ja jag är verkligen nyfiken o få pröva dom tack för en bra blogg mvh Maria.

Reply

Jag tror att paletten kommer passa dina ögon jättebra! Jag tror förvisso att du passar i allt du känner dig bekväm i, det är det som är så bra med smink :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.