emiran_201403024283emiran_201403024286-2Depend O²-minilack 473 släpptes nu till våren 2016 och är ett mintgrönt krämlack  med det bästa av två världar: kanonfin nyans och härlig formula. Den breda penseln är – går inte att nämna för ofta – ett stort plus i kanten och bidrar till en lättare och enkel applicering.

Nyansmässigt är det inte unikt (det finns en hel del mintgröna lack på marknaden, inget att dölja liksom) men det är fint i sin enkelhet och det kostar inte särskilt mycket. Saknar ni ett mintgrönt lack, eller känner ett behov av ytterligare ett kan jag absolut rekommendera no. 473 med enda minuset bakom att det saknar ett tjusigare namn (och sen kan vi ju diskutera mina nagelband… haha).

Depend O²-minilack har ett rekommenderat pris på 29 SEK. Finns att köpa på bland annat KICKS, ÅHLÈNS, H&M, ICA MAXI OSV. Att produkten är skickad till mig i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme om saken.

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.