promo

IsaDora kör enFace Promotion” just nu och en av de produkter som står i fokus är deras populära B.B Cream som kommer i en helt ny tappning. Förpackningen fräschas upp rent designmässigt, samt att den förses med en smidig och hygienisk pump som medför att luft inte samlas i tuben och produkten håller sig fräschare längre.

promo1

Den beskrivs somen hybrid mellan make-up och hudvård med flera välgörande effekter” och verkar vårdande och återfuktande, framtagen för att passa samtliga hudtyper. Den finns i sammanlagt 5 nyanser: 10 Light Beige, 12 Classic Beige, 14 Cool Beige, 16 Almond Beige samt 20 Bronzer.

Vad tror ni om denna, har ni testat den förut? Jag gillar IsaDoras basprodukter men deras B.B Cream har jag faktiskt inte testat. Jag fick hem nyansen Classic Beige igår, men den är för mörk för mig. Jag kan tänka mig att Light Beige kanske passar mig bättre!

IsaDora B.B Cream har ett rekommenderat pris på 159 SEK. Finns att köpa på bland annat H&M, Lindex, Åhléns, Kicks, ICA MAXI osv.

You May Also Like

4 comments

Reply

Kan du hjälpa mej o köpa en bra ögonbrynspenna gärna i dom kända dyrare märkena har tex clinique en bra tror du trevlig helg o tack för bra blogg. Mvh maria g.

Reply

Hej Maria!

Jag har mest använt ögonbrynsprodukter från Anastasia Beverly Hills, något jag kan rekommendera varmt! Jag tycker att deras brow-wiz är riktigt bra och deras dipbrow Pomade’s är fantastiska. Jag har dessvärre inte någon koll på Cliniques produkter eller något av de andra high-end märkena.

Reply

Tack för svaret ett stort förlåt om jag var grinig när jag inte fick svar. Nu är jag nöjd o önskar dej en fortsatt bra vinter o tack för en bra blogg mvh maria.

Reply

Vad bra att du blev nöjd med svaret! Klart att man kan känna sig lite negligerad om man ställt en fråga och inte får något svar på ett tag. Fullt förståeligt! Jättekul att du gillar bloggen :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.