image

Efter jobbet igår smet jag förbi stan och köpte på mig en L’oréal Paris True Match foundation i nyansen 1.D/1.W Golden Ivory. Jag har använt den många gånger tidigare men inte i den nya upplagan, så det ska bli kul att se om jag har samma åsikt om den som tidigare.

Det är tänkt att jag ska testa en hel drös nya basprodukter framöver, men kände att jag behövde ha en bra back-up ifall att de nya inte passar mig och min hy. Förhoppningsvis gör de det, men det känns bra att ha något välkänt att vända sig till om det visar sig att de andra inte alls fungerar.

Hur brukar ni göra, har ni också en extra backup ifall att den nya basen inte passar er?

L’oréal True Match Super-blendable foundation har ett rekommenderat pris på 169 SEK och innehåller 30 ml.

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag tycker när man frågar något o du bara struntar i det hur kan man göra så är det alltså inte meningen hos dej att man får ställa frågor om smink ?? So strange det får stå för dej.

Reply

Hej Maria! Jag är ledsen att du upplever det så, såklart du ska kunna fråga mig om smink, det är ju det jag har bloggen för. Jag har haft mycket att stå i de senaste veckorna men det är såklart ingen ursäkt för att jag ska missa dina frågor. Jag kommer kika på dem med en gång, jag uppskattar att du hör av dig och berättar hur du känner.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.