imageSötast möjliga just nu måste vara Depends Sorbet Matte, en fem lack stor mini-kollektion bestående av ljuvaste och mjukaste pasteller. Serien innehåller följande lack: 4083 Grape Sorbet, 4084 Mint Sorbet, 4085 Apricot Sorbet, 4086 Pear Sorbet samt 4087 Frozen Sorbet.

Trenden med matta pasteller håller i sig och inte gör det något när de kommer i form av dessa godbitar. Såhär års vill jag alltid bära krämiga pasteller och Depend sviker mig inte på den fronten! Jag har inte hunnit testa något av dem ännu men planerar på att försöka på till swatches på samtliga, svårt att låta bli när de är så fina.

Vad tycker ni, tror ni Depends Sorbet-lack faller er i smaken?

Depend Sorbet Matte är en Limited Edition-kollektion och säljs i begränsad upplaga under våren 2016. Lacken finns ute till försäljning från och med vecka 9. Har ett rekommenderat pris på 29 SEK/st.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.