emiran_201403024288

Purify My Skin – Face & decolletage scrub från LCC är framtagen för att öka cirkulationen i huden och att ta bort döda hudceller. Den ska verka mjukgörande, återfuktande och innehåller både små och stora korn för en optimerad effekt. Rekommendationen är att använda den 1-2 gånger i veckan för bästa resultat. Är parfymerad med doften Woodland Flowers, med toppnoter av äpple och persika, hjärtnoter av gräddiga och blommiga inslag, basnoter av mysk, cederträ och bärnsten.

 Nej, jag rekommenderar den inte. Förvisso kan jag ärligt säga att jag inte använt den mer än två gånger, men de två tillfällena räckte för att min hud skulle vara sabbad i nästan tre veckor efteråt. Det var tre jobbiga veckor med väldigt mycket (mer än vanligt) kärlek och omtanke för att huden över kinder/kindben skulle återgå till det normala. Jag kände mig plötsligt liksom ärrig och gropig i huden på ställen där jag aldrig haft problem. Jag är vanligtvis väldigt mjuk just där, så jag blev förvånad/oroad/bestört när det plötsligt kändes som att jag hade ärr i större delen av ansiktet.

Eftersom jag inte ändrat något annat i min ansiktsrutin än just skrubben, fick det bli soptunnan med en gång. Tre veckor senare, tonvis med mjukgörande och serum, mår min hud ÄNTLIGEN bra igen. Jag borde kanske reagerat på att de stora kornen är alldeles för stora/grova, men jag tänkte inte mer på det just då. Jag vet inte om det kan ha varit något annat som spelat in men jag har aldrig varit maken om efterspel… Nej jag har fått mig en läxa och jag kan inte säga att jag kommer vara så oförsiktig igen. Har ni haft samma upplevelse som mig, eller har ni en annan uppfattning om den?

LCC Purify my skin – face & Decolletage Scrub innehåller 75 ml och har ett rekommenderat pris på 129 SEK. Sortimentet att köpa på LCC’s egen hemsida, Nordicfeel, vissa apotek.

You May Also Like

2 comments

Reply

Den funkar bra på mig. :)

Reply

Det är för att din hud är gjord av stålull ?

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.