emiran_201403024317Oliva by CCS Earth är inte helt främmande för mig som märke, men jag har inte testat deras produkter tidigare och jag tror inte heller att jag har testat någonting/åtminstone inte särskilt mycket från Oliva, märket som legat till grund för CCS Earth. Utvecklingen av märket är gjord för att passa den medvetna konsumenten som tänker på att både ta hand om både sin hud och miljön runt omkring. Samtliga produkter innehåller extra återfuktande och vårdande fairtrade-producerade oljor från hela världen.

emiran_201403024318

Oliva by CCS Earth Lip scrub är en mjukgörande kur för läpparna. Sockerkorn i anpassad storlek skrubbar försiktigt bort död hud från läpparna, och Fairtrade-certifierad olivolja mjukgör och återfuktar och lämnar läpparna mjuka och smidiga. 30 ml/89 SEK.

emiran_201403024319-2

Oliva by CCS Earth Lip Care & Shine är ett läppbalsam uppbyggt av naturliga oljor och fetter. Fairtrade-certifierad olivolja och sheasmör mjukgör och återfettar läpparna och lämnar en fin glans. 10 ml/69 SEK.


Jag hittade faktiskt mina exemplar nu i helgen, i en påse jag letat mig tokig efter sedan Daisy Beauty Expo. Skrubben ser jag fram emot att testa eftersom mina läppar är lite halvnariga just nu, hoppas att den gör vad den ska samtidigt som den är skonsam mot lite lätt taskig hud. Läppbalsamet har jag testat ett par gånger och jisses, vilken fet formula! Nästan så att det är svårt att få ut den ur tuben. Jag tror den kan bli toppen som stryka-på-innan-läggdags för bästa mjukgörande effekt.

Har ni testat någon av dessa eller testat något annat från märket tidigare?

You May Also Like

2 comments

Reply

Detta vill jag jättegärna se uppföljning på!

Reply

Jag är i full gång och testar dem, såhär års behöver läpparna all hjälp de kan få. Jag återkommer :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.