emiran_201403024322-2emiran_201403024320emiran_201403024321

IsaDora eye shadow quartet Nude Sand släpptes i och med vårkollektionen Riviera spring make-up 2016 och är en kvartett skuggor med krämiga, högpigmenterade och lättapplicerade skuggor. Paletten innehåller två matta, samt två skimrande ögonskuggor i bärbara jordiga toner.

emiran_201403024325

Jag är ju så himla svag för paletter i den här typen av färgsättningar, de passar mig bra både till vardags och utekväll (om jag inte vill ha lite mer färg såklart) och jag blev som väldigt ofta imponerad av kvalitén på skuggorna. De känns väldigt krämiga, men verkar ändå lättapplicerade och samarbetsvilliga. Jag gillar verkligen de två matta skuggorna, de är jättefina! Jag tror jag får lägga undan mitt snack om att matta skuggor har så kass kvalité, det stämmer ju inte direkt längre (det gäller andra märken också, såklart). Och skimret i de andra två är väldigt, väldigt intensivt!

Nude Sand kanske inte är unik i all sin enkelhet men söker man efter en mindre palett i toner som denna tycker jag absolut att ni kan spana in den vidare.  Har ni testat något ur IsaDoras vårkollektion, har ni några synpunkter?

IsaDora Eye shadow Quartet har ett rekommenderat pris på 139 SEK. Finns att köpa på ex. Åhléns, kicks, H&M, ICA Maxi, lyko.se, eleven.se osv. Att produkten är skickad till mig i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme om produkten i fråga.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.