IMG_4510

Hej på er! Ni har växt i antal senaste veckorna och jag är så himla glad att ni hittat hit, nästan lite så att det blir bakslag med tanke på vad dagens inlägg handlar om. Veckan som gått har varit lite turbulent och jag känner att jag behöver ladda om batterierna lite och rå om mig själv själv.  Efter två veckor med konstant huvudvärk hamnade jag på akuten i 6,5 timmar i onsdags och fick ta blodprover/göra läkarundersökningar och röntga huvudet för att kunna utesluta propp/blödning/tumör. De hittade ingenting – tack och lov – men jag känner mig fortfarande uttömd på energi och orkar inte riktigt som vanligt.

Jag tänker att bloggen får vila lite med allt det innebär – jag har ju hur mycket som helst att visa er och prata om – men just nu behöver jag bara dämpa mig i alla göromål och ta det lugnt, sova mycket, motionera måttligt och ta hand om mig själv. Vi ses väl snart hoppas jag? Stora kramar till er 

You May Also Like

2 comments

Reply

Var rädd om dig <3 vi finns ju kvar :D

Reply

Tack Sara! Hoppas att kunna vara tillbaka lite smått nu, det är mycket som rör sig just nu >.< Hoppas allt är bra med dig!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.