emiran_201403024332 emiran_201403024333

En produkt som legat bortglömd och oanvänd sedan London-resan i November (vilket kanske också säger en del om min motivation på sista tiden, blörk) är den helt fantastiska Highlighting palette Solstice från Sleek Makeup som hade släppts ungefär när vi gjorde trippen till London tillsammans med Daisy Beauty.

Sleek skriver såhär om Solstice på sin hemsida:  ”Solstice instantly enhances the complexion with a radiant glow, the highly pigmented metallic finishes create a gorgeous luminous sheen on the skin.” Paletten är framtagen för att passa samtliga hudtoner, och innehåller 4 highlighters i olika formula (två bakade, ett ”silky shimmer powder” och en kräm-variant).

emiran_201403024334 emiran_201403024335

Jag fattar bara inte hur jag kunde glömma! I London föll jag helt pladask och köpte den på en gång och nu har jag inte ens använt den. Fy skäms typ. Nä det ska väl bli ändring på det nu i veckan, humöret och suget på att göra lite mer blir ju så mycket bättre när solen letar sig fram. Har ni testat Solstice, gillar ni den?

Sleek Highlighting palette Solstice kostar 10 pund på Superdrug (där jag köpte mitt ex). Finns att köpa på Sleeks hemsida för 14.99 Dollar och för 149 SEK på brallis.se

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.