emiran_201403024359 emiran_201403024360

It’s in the cloud, This cost me a mint, I am what i amethyst & One chic chick

Ska vi snacka kombinationen lack och vårkänslor har vi kommit en bra bit på vägen med de här godbitarna från OPI, de får mig verkligen att längta efter våren och värmen! Som alltid är jag svag för mintgröna lack och This cost me a mint gör mig inte besviken, men jag är faktiskt bedövad (på ett bra sätt) av samtliga nyanser. Jag ska försöka swatcha dem så snart som möjligt så ni får se vad jag pratar om Har ni hittat någon favorit ur kollektionen ännu? 

OPI Soft Shades Pastels-collection 2016 finns ute till försäljning från och med i början av april (snaaart!) och lacken har ett rekommenderat pris på 155 SEK styck.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.