emiran_201403024331a

 Det är vår hos samtliga märken just nu och IsaDora är inte sena med att lansera nya nagellack för att matcha in solen. Kollektionen Yacht Club består av sammanlagt 10 nagellack i allt från koboltblått till mjukaste créme. IsaDora skriver såhär om sina nyheter:

”Det är dags att lätta ankar. Marina färger har alltid varit en vårklassiker och denna kollektion är inspirerad av The Hamptons Yacht Club. Kollektionen är en mix av urban attityd och atmosfären från en ‘Yatch club’. Segla ut från en säker hamn och upptäck havets alla nyanser. Se upp för röd flagg!”

emiran_201403024329a

Jag har fått hem fyra nyanser av de nya lacken, 253 White Sails (vitt), 257 Ship Ahoy! (hallonrött), 252 Ocean Splash! (mintgrönt) samt 260 Away Days (himmelsblått). Jag har inte hunnit testa dem än – jag ligger efter något överjävligt med allt – men ser fram att testa dem när tiden räcker till. Jag är nyfiken på det hallonröda Ship Ahoy! och White Sails, medan jag inte riktigt bestämt mig för de andra två än.

Vad tror ni om IsaDoras Yacht Club-kollektion, har ni spanat in den i butik ännu?

IsaDora Gel nail lacquer har ett rekommenderat pris på 89 SEK. Lacken kombineras med gel nail lacquer top coat (89 SEK). Finns att köpa på bland annat H&M, KICKS, ÅHLÈNS, LINDEX, OSV.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.