VINTERTROLLBLOGGTBSPINITA

ALLTSÅ JAG TROR KNAPPT MINA ÖGON! 

31:e Maj släpper The Body Shop den limiterade kollektionen Piñita Colada som inspirerats av sol, sand och havet i Karibien. Produkterna innehåller bland annat ananas och handplockade kokosnötter från Antillerna & Santo Domingo. Kollektionen innehåller följande produkter:

Piñita Colada Shower Gel – 250 ml / 85 SEK
Piñita Colada Exfoliating Cream Body Scrub – 250 ml / 225 SEK
Piñita Colada Body Sorbet  – 200 ml / 165 SEK
Piñita Colada Body Butter – 200 ml / 185 SEK

Kokos och ananas är verkligen min all time favorit-kombo och den kommer så långt i alla lägen. Drinkar, dofter, allt! Jag såg nyheten på Instagram tidigare idag och ville bara förmedla det vidare till er, snacka om att jag ser fram emot den här kollektionen 

You May Also Like

2 comments

Reply

Åhhh herreguuuuuud den måste jag ha :D varför ska det vara så långt fram i tiden för?

Reply

Haha jag känner detsamma! Vad är det som dröjer liksom? Jag vill testa allt :o

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.