vintertrolldependgreatdesert

Alltså spana in dessa! 

När jag kom hem från jobbet idag hittade jag den här lilla skatten i brevlådan – Depends kommande Limited edition-kollektion The Great Desert. Som ni ser består serien av åtta O²-minilack i GRYMT läckra (matta) nyanser inspirerade av böljande sanddyner och oaser. Hur kan man inte falla för namn som Dust Storm, Sandy Dunes och Lovely Mirage?

Mer info kommer, ska bara fota läckerbitarna ordentligt först!

Depend The great Desert lanseras v. 15 och lacken har ett rekommenderat pris på 29 SEK styck.

You May Also Like

2 comments

Reply

Helt underbara lack! Ett måste på naglarna i vår tror jag minsann. :-)

Reply

Det tror jag också! Har sett att swatches har börjat dyka upp (jag hann dessvärre inte i helgen…) så det ska bli kul att kika närmre på dem!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.